fbpx

Dobrodošli!

Simon Ceglar je v življenju počel marsikaj, še najbolj pa se je našel v seriji kulinaričnih zgodb, ki so znatno popestrile gurmansko ponudbo v Sloveniji. 

Kulinarični dosežki

Po izjemnem uspehu nomadsko gurmanske projekta Mobigrill Chef, ki je s svojo kuhinjo na kolesih kulinarično nadgradil na stotine zabav, praznovanj in poslovnih dogodkov, prestavil v prestavo višje in kot solastnik postal del uspešne zgodbe Lars & Sven, ki je sčasoma prerasla v verigo priljubljenih točk ljubiteljev dobrih hamburgerjev, nato pa se – kot se to rado zgodi tudi v priljubljenih rock’n roll bendih – odločil za svojo solo kariero in zapustil do takrat že dobro uglašen team. Nov izziv je našel v BBQ catering storitvah z dogodki in se meril v peki ‘dobrot iz dima’ na mednarodnih BBQ tekmovanjih, ki jih je obiskoval z ekipo The Rebel BBQ Brothers.

Simon’s BBQ & Catering ponuja pripravljene kulinarične presežke brez vsakih umetnih dodatkov in bližnjic

LOKACIJE

CATERING,


SIMON’S BBQ RESTAVRACIJA,


SIMON’S BBQ BTC STREET FOOD

Ljubitelji BBQ

Ljubitelji BBQ lahko pridejo na svoj račun preko vzpostavljenega sistema osebnega prevzema.


V bližnji prihodnosti (torej takoj, ko bo to mogoče) pa bodo na voljo tudi storitve cateringa, team buildingov, tečajev in celo restavracije.

Visit Us

Vse jasno?

Potem je čas za: 'AKCIJO'
Kontaktiraj! info@simonbbq.si
Vaša košarica

No products in the cart.

Na blagajno
Product added to cart.

Spletna stran uporablja piškotke.

Prosimo sprejmite naše piškotke za beleženje statistike obiskov. Lahko jih tudi zavrnete in nadaljujete z ogledom brez beleženja in posredovanja podatkov drugim aplikacijam.