fbpx

Dobrodošli!

Po izjemnem uspehu nomadsko gurmanskega projekta Mobigrill Chef, …ki je s svojo kuhinjo na kolesih v desetih letih kulinarično nadgradil na stotine zasebnih zabav, praznovanj, piknikov in poslovnih dogodkov, Simon vrača žogico vam! 

Kulinarični dosežki

Pred ljudmi, ki vam v življenju pomenijo največ, se boste odslej lahko tudi sami postavili z vrhunskimi kulinaričnimi dobrotami tako, kot da ste jih ure in ure pripravljali sami.


Simon Ceglar, ljubiteljski kuhar in član slovenske ekipe The Rebel BBQ Brothers, ki tekmuje po Evropi, bo poskrbel, da vam bo podvig uspel kot pravim Chefom.

Simon’s BBQ & Catering ponuja pripravljene kulinarične presežke brez vsakih umetnih dodatkov in bližnjic

Odlične jedi

Rezultat so odlične jedi, ki jih boste le še pogreli v domači pečici, na žaru ali kar v mikrovalovni, in postregli skupaj z že pripravljenimi prilogami, solatami in pitami.


Poleg glavnih jedi, ki jih je mogoče naročiti v paketih za družine ali pare, so vam na voljo tudi enolončnice in burgerji.

Ljubitelji BBQ

Ljubitelji BBQ lahko pridejo na svoj račun preko vzpostavljenega sistema osebnega prevzema.


V bližnji prihodnosti (torej takoj, ko bo to mogoče) pa bodo na voljo tudi storitve cateringa, team buildingov, tečajev in celo restavracije.

Visit Us

Vse jasno?

Potem je čas za: 'AKCIJO'
Kontaktiraj! info@simonbbq.si
Vaša košarica

No products in the cart.

Na blagajno
Product added to cart.

Spletna stran uporablja piškotke.

Prosimo sprejmite naše piškotke za beleženje statistike obiskov. Lahko jih tudi zavrnete in nadaljujete z ogledom brez beleženja in posredovanja podatkov drugim aplikacijam.